Sponsoren

Met de herbouw van de Eschmolen is een bedrag van circa € 830.000,00 gemoeid. Voor ons betekent dit dat wij dit bedrag als sponsoring bijeen moeten brengen; hiervoor zijn reeds vele toezeggingen gedaan. Het sponsorboek “Samen een molen bouwen” geeft inzicht in de kostprijs van verschillende onderdelen waaruit de molen is opgebouwd en is bedoeld om particulieren en ondernemers er toe te bewegen een onderdeel voor hun rekening te nemen.

sponsorboek-image

De Stichting Eschmolen Delden is in het bezit van de culturele ANBI-status en daarmee vrijgesteld van schenk- of erfbelasting (RSIN fiscaal numer 822443338). Schenkers kunnen hun gift aftrekken van de inkomstenbelasting (IB). Voor meer informatie zie www.belastingdienst.nl/giften

Kroonsponsor

Hoofdsponsors

Sponsors

BCCT

FORFARMERS

TWICKEL

LIONS

KNH

 

ROUWENHORST-nieuw

hofweekblad

Drukwerk

SDA_logo

Steunt u ons initiatief om de Eschmolen te herbouwen? Word dan Vriend. Maak jaarlijks minimaal € 10,00 over op bankrekening NL22RABO0132694786 t.n.v. Stichting Eschmolen Delden o.v.v. “Vriendbijdrage”.

Er is ook de mogelijkheid u als Vriend aan te melden via ons internetformulier. Als Vriend ontvangt u regelmatig de nieuwsbrief en uitnodigingen voor speciale Vriendenbijeenkomsten.